"Bucefāls" ir vairāk nekā tikai krodziņš – tā ir vieta ar vēsturi, latvisku garu un nemainīgām vērtībām, ko klienti novērtē jau vairāk nekā divdesmit gadus.
Krodziņš ir celts no koka, kas ir viena no Latvijas dabas lielākajām bagātībām. Tas ļauj sajust latvisko garu un siltumu, radot mierpilnu un nesteidzīgu gaisotni gan atpūtai, gan maltītes baudīšanai.
Ēdienkarti radījusi un pilnveidojusi saimniece un šefpavāre Līga Priļepiševa. Iedvesmojoties no dabas gleznainuma, Līga prasmīgi pārvērš labākās vietējās dabas veltes un svaigus produktus burvīgos ēdienos.
Daudzi klienti ir iecienījuši "Bucefālu" tieši nemainīgās un īpašās ēdienu garšas dēļ. Atsauksmēs bieži tiek uzsvērtas lielās porcijas, gardais ēdiens un laipnā apkalpošana.
Piedāvājot plašu ēdienkarti, kurā īpaša vieta ir pašu audzētas jēra gaļas ēdieniem, "Bucefāls" ir lieliska izvēle īstiem gardēžiem, kas novērtē svaigas un kvalitatīvas maltītes.
Visi ēdieni ir gatavoti "Bucefāla" gaumē. Katrs no tiem ir radīts, balstoties uz mūsu lielo pieredzi, jo ne velti krodziņš strādā jau kopš 1991. gada.
Mūsu lepnums un īpašais piedāvājums – ēdieni, kas gatavoti tikai no mūsu pašu saimniecībā audzētiem jēriem. Tā ir garantija nemainīgai kvalitātei un autentiskai garšai, ko novērtējuši mūsu viesi gadu desmitiem.
Līga PriļepiševaVeselīga un sātīga maltīte, kas piepildīta ar dabas veltēm. Salātu lapas, avokado, turku zirņi, mocarellas siers, paipalu olas un citas svaigas sastāvdaļas ar vieglu grieķu jogurta mērci.
Līga PriļepiševaĪstena latviešu garšas klasika mūsu īpašajā izpildījumā. Tradīcijas, kas pārtop neaizmirstamā desertā un noslēdz maltīti ar siltām atmiņām.
Līga Priļepiševa